פשטידת תרד וגבינה

פשטידת תרד וגבינה

החומרים:

תבנית זכוכית
קערה
מסננת
מגבות נייר

1 ק"ג תרד טרי /קפוא
250 גר' בולגרית
250 גבינת לבנה ,אחוזים כרצונכם
3 בצים
2 כפות גדושות פרורי לחם/אחר
100 גר' קשקבל /גרוייר/אחר
מלח
פלפל שחור גרוס
מי שאוהב שום יכול להוסיף כמה שיני שום כתושות דק דק.

אופן ההכנה:

לשטוף היטב את התרד .ליבש כמה שאפשר. לקצוץ דק.

בקערה, לבלבל את הביצים היטב. להוסיף את הגבינות, למעט הקשקבל.
לתבל עם מלח ופלפל ולערבב יחד עם הביצים,ולהוסיף את התרד.
להעביר את הכל לתבנית זכוכית משומנת בשמן רגיל.

לאפות בתנור בחום בינוני עד להזהבה.

לפני ההוצאה לפזר מעל את הקשקבל  המגורר.
בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים,, גבינה בולגרית, גבינה לבנה,, גבינה צהובה,, גבינת גרוייר, גבינת קשקבל, מוצרי חלב, מתכונים, שום,, תרד,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

4 תגובות על פשטידת תרד וגבינה

  1. flashes הגיב:

    זה נשמע טעים, אני אנסה את זה

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      זנ טעים ברמות.
      אם את לא רוצה כל כך הרבה קלוריות תחליפי גבינות.
      אם אני מכינה כך פעם ב.. לא קורה כלום.
      והייתה לי גבינה שחברתי הביאה לי מאיטליה, היה שווה.
      שבוע טוב
      אתי

      אהבתי

  2. עופר D הגיב:

    מממ…
    תרד זה תענוג ירוק נפלא!
    תודה, אתי.
    בוקר טוב ושבוע נהדר לך

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s