קיש פטריות יער

קיש פטריות יער

החומרים:

לבצק:

200 גרם קמח

100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות

1 ביצה טרופה

2-3 כפות מים

מערבבים הכל ומצננים 20 דקות לפני השימוש.

למילוי:

400 גרם פטריות (השתמשתי בשמפניון טריות) 

פטריות שמפניון

60 גרם חמאה

3 בצלי שאלוט או רגילים קטנים

1 ביצה

2 חלמונים

100 מ"ל שמנת מתוקה

חופן פטרוזילה/עירית/נענע

אופן ההכנה:

שוטחים את הבצק על תבנית,מחוררים עם מזלג, מניחים נייר אפיה ועליו שעועית או אחר בכמות שתכסה את התבנית.

פטריות עם בצל

אופים עד להזהבה בתנור בטמפ' של 180 מעלות.
משאירים תנור חם.

מטגנים את הפטריות בחמאה עד התאדות הנוזלים, מוסיפים את הבצל עד להזהבה ומצננים.

מוסיפים התבלינים. 

קיש פטריות

טורפים יחד את הביצה והשמנת ויוצקים על הפטריות שהעברנו אל הבצק.
מכניסים לתנור ל-30-40 דקות בטמפ' של כ- 180 מעלות.
או עד שבדקירה הקיסם יוצא יבש.
בתאבון

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתנידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, הדרה, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין, מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה ויהיה לכם יום נפלא. בריאות.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים, בצל, ירקות, מוצרי חלב, פטריות, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.