מוסקה חצילים עם טחינה

מוסקה חצילים עם טחינה

החומרים:

כף מסננת
מגבות נייר
3 צלחות שטוחות
תבנית פיירקס /אחרת
3 חצילים בינוניים
100 גר' גבינת פרמז'ן
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
50 גבינה בולגרית
1 גביע גבינה לבנה 5%
קמח
3 ביצים
1 כוס טחינה גולמית
50 גר' צנוברים (לא חובה)
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
פורסים את החצילים לפרוסות ומפזרים עליהם מעט מלח.
מכניסים למסננת למשך 1/2 שעה לניקוז נוזלים.
שתי קערות. באחת קמח בשניה ביצה.

טובלים את החצילים בקמח ומנערים ולאחר מכן בביצה.
מטגנים משני הצדדים. מניחים על מגבת נייר.
בקערה נוספת מערבבים את הגבינות.

משמנים תבנית פיירקס.
מניחים שכבה אחת של פרוסות חצילים. מכסים במעט מתערובת הגבינות.
מניחים שכבה נוספת של פרוסות חצילים על הגבינות ומכסים אותן בחלק נוסף של תערובת הגבינה עד שהתבנית מתמלאת.
שכבה האחרונה שופכים את הטחינה ומפזרים צנוברים.
מכניסים את התבנית לתנור מחומם בחום בינוני ואופים למשך כ- 20 דקות.
בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה גבינה לבנה,, גבינה צהובה,, גבינת פרמאזן, גבינת פרמזאנו, חצילים,, טחינה, ירקות,, מאפים שונים,, מתכונים, שמן,, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על מוסקה חצילים עם טחינה

  1. עופר D הגיב:

    מעורר תיאבון!
    תודה, אתי

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      בוקר טוב או ערב טוב עופר
      מוזר שלא קבלתי הודעה על תגובתך?
      פעם ראשונה בוורדפרס.
      בהחלט מעורר תאבון. מוכנה לאכול כל היום.
      השמירה מונעת ממני
      יום טוב
      אתי

      אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s