פשטידת ברוקלי

פשטידת ברוקולי
החומרים:
חבילת ברוקלי קפוא 750 גרם
מלח
שמן
פרורי לחם
1 כף אבקת מרק

לרוויחה:
3 ביצים
3 כפות חמאה/מרגרינה
3 כפות קמח
1/2 כוס מיונז /שמן
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

להרתיח חבילת ברוקולי במים עם מלח.

לרויחה :
להמיס בסיר חמאה /מרגרינה, להוסיף תוך ערבוב קמח עד שמתקבל מרקם חלק.

לאחר הורדת מהאש מצננים ומוסיפים 3 ביצים, 1 כף אבקת מרק תוך ערבוב כל הזמן,

חצי כוס מיונז,מלח ,פלפל שחור ובסוף את הברוקלי. לערבב הכל יחד.

מעבירים לתבנית משומנת שמפזרים עליה פרורי לחם והופכים להוריד שאריות.
אופים בתנור בחום בינוני כ- חצי שעה .
בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה אבקת מרק, ביצים,, ברוקלי, ירקות,, מוצרי חלב, מתכונים, קמח, תבלינים,, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

4 תגובות על פשטידת ברוקלי

  1. flashes הגיב:

    אני נוהגת להוסיף חלב לרוויחה

    יום נעים אתי

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      רגישות לחלב מונעת ממני להשתמש. כף אחת בתבנית ענקית מספיקה להשבית לי את החיים לכמה ימים.

      גבינה צהובה עוברת המון הליכים עד שמגיעה לשולחן, גם אותה יש תקופות שאני לא יכולה לאכול. כנ"ל עם שמנת או גבינה שלמה. רזה ממש לא יכולה גם לא יוגורט עיזים.
      שאלו יהיו צרותי(-:
      יום עצוב.

      אהבתי

  2. yara113 הגיב:

    רשום שמן או מיונז. ומה רע במיונז שמכינים בבית?
    הרבה יותר טעים(-:
    פורים שמח
    אתי

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s