תפוחי אדמה אפויים עם עגבניות

תפוחי אדמה אפויים עם עגבניות

תפוחי אדמה עם עגבניות שום ופרמזאן

החומרים:

תבנית חסינת אש
קערה

3 תפוחי אדמה
3 עגבניות
1 בצל גדול. פרוס לטבעות
2 כפות שמן זית
3 גבעולי רוזמרין
2 שיני שום כתושות
פלפל שחור לפי הטעם
מלח לפי הטעם

לקישוט לא חובה, גבינה צהובה טובה מגוררת

אופן ההכנה:

קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות קטנות.

חולטים את העגבניות במים רותחים, קולפים וחותכים לקוביות קטנות.

מערבבים בקערה את תפוחי האדמה. עגבניות. טבעות הבצל. שמן זית והשום הכתוש.
מוסיפים מלח ובפלפל ומעבירים לתבנית חסינח אש.
מניחים למעלה את גבעולי הרוזמרין.

אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ- 180 מעלות צלזייס ל- 25 דקות עד שמזהיב.

אפשר לפזר מעל גבינה צהובה טובה.
מגישים מיד.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה גבינת פרמאזן, ירקות,, מתכונים, עגבניות,, שום,, שמן זית, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s