מרק פלפלים צהובים 4-ל מנות

מרק פלפלים צהובים 4-ל מנות 

 

 

החומרים:

סיר רחב

מסננת דקה

מעבד מזון
קערה

4 קערות מרק

4 פלפלים צהובים או כתומים או אדומים  גדולים
מגולענים וחתוכים לריבועים של 2 סנטימטר

350 מ"ל שמנת מתוקה

קורט מלח בישול

רבע כוס קרם פרש

חצי כפית פפריקה

קישוט

ירק בהתאם לצבע הפלפלים

אופן ההכנה:

מבשלים את הפלפלים בכוס וחצי שמנת מתוקה על סף רתיחה
עד שהם רכים תוך בחישה.  כרבע שעה בערך.
מעבדים את השמנת עם הפלפלים במעבד מזון 2-3 דקות
מעבירים דרך מסננת דקה.

בקערה קטנה מקציפים את קרם הפרש עם הפפריקה עד
לקבלת תערובת מוצקה.
מכניסים למקרר עד ההגשה.

לפני ההגשה,
מקציפים את שארית השמנת עד שמתקבלת קצפת.
מרתיחים את המרק ומערבבים  אותו היטב עם הקצפת.
תוך השוואת טמפרטורה.
מחלקים 4-ל קעריות ושמים רבע מהמוס מעל כל קערה,

בתאבון

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ירקות, פלפלים, קרם פרש, שמנת, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על מרק פלפלים צהובים 4-ל מנות

  1. עופר D הגיב:

    יצא לי לטעום גירסה דומה, שהכילה גם תירס. היה נפלא!
    שבוע טוב, אתי

    אהבתי

  2. yara113 הגיב:

    צודק, יש גם גירסה עם תירס, מעדיפה רק פלפלים.

    יודע איך אומרים אצלינו על טעם וריח אין להתווכח.

    יום נפלא
    אתי

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.