מוסקה חצילים בשר ותפוחי אדמה

מוסקה חצילים בשר ותפוחי אדמה

החומרים:
מסננת
מגבות נייר
תבנית חסינת אש

5 חצילים
מלח להמלחת החצילים

שמן רגיל לטיגון
עוד 2 חצילים

11/2 ק"ג בשר טחון
3-4 שיני שום מעוכות
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס טרי
3-4 תפוחי אדמה קלופים פרוסים לפרוסות 1/2 ס"מ בערך
3 ביצים

אופן ההכנה:

פורסים 5 חצילים לפרוסות בעובי אצבע עם הקליפה.  ממליחים ומשאירים ל-20 דקות במסננת לניקוז המים.

שוטפים ומיבשים.  מטגנים בשמן רגיל, מסננים ומייבשים מעודף השמן.

2 חצילים נוספים, קולים על האש.  מוציאים את התוכן ומועכים עם מזלג.

את הבשר סוגרים על מחבת חמה עם טיפת שמן. מוסיפים מלח,פלפל ושיני השום המעוכות.

אל הבשר מוסיפים את החצילים המעוכים,3 ביצים תוך ערבוב כל הזמן, קורט מלח ופלפל ומערבבים יחד.

בתבנית פיירקס גדולה משומנת מעט שמים פרוסות תפוחי אדמה. מעל תפוחי האדמה מניחים שיכבה של חצילים מטוגנים. מעל זה את הבשר המעורב, מעל לבשר, שמים שיכבה נוספת של חצילים בצורה  מסודרת כך
שיקל לחתוך לאחר האפייה כ- מרובעים.
מכניסים לתנור בטמפרטורה של 160 מעלות לשעה. לעיתים יש עודף שומן. אפשר לנקז או להשאיר .
מגישים חם.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים,, בקר, בשרים, חצילים,, ירקות,, מוצרי חלב, מתכונים, עגל,, שום,, תפוחי אדמה,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s