רוטב בולונז קלאסי

רוטב בולונז קלאסי

להכין כמות כפולה ולהקפיא.

חומרים:
סיר עבה גדול
1 ק"ג בשר בקר טחון עדיף צוואר,אם אין לערבב חצי קילו בקר וחצי קילו
עגל.
6 שיני שום חתוכות לפרוסות דקות
1/3 כוס שמן זית
2 קופסאות עגבניות מרוסקות או 6 כוסות רוטב עגבניות ביתי
20 עלי ריחן (בזיליקום) קצוצים
עלים מ – 3 גבעולי טימין
20 עלי אורגנו קצוצים
קורט מלח
פלפל שחור גרוס טרי
מעט סוכר
פרמאז'אן מגורד
ליטר מים רותחים.

אופן הכנה:

מחממים שמן הזית ומטגנים את השום בתוכו, בערך דקה.
מוסיפים את הבשר לסיר מטגנים תוך כדי ערבוב הבשר להשחמה קלה.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מערבבים עד שמתחיל לרתוח.

מוסיפים את העלים הקצוצים ומים רותחים.
מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים כשעתיים  עד שמתקבל רוטב עשיר וסמיך.

יש להקפיד על ערבוב כל עשר דקות.
יוצקים מעל הפסטה ומפזרים פרמזן מגורר.

בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בזיליקום,, בקר, בשרים, גבינת פרמאזן, טימין,, ירקות,, מתכונים, סוכר,, עגבניות,, עגל,, צוואר, שום,, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s