מרק דגים עם במיה דלורית ושעועית

מרק דגים עם במיה דלורית ושעועית

החומרים:
סיר
250 גרם במיה קפואה
250 גרם שעועית טרייה
250 גרם דלורית חתוכה לקוביות
1 בצל קצוץ
2 דגי דניס מטוגנים מחולקים לחצי כל אחד
2 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות או שרי
2 כפות רוטב דגים
1 כוס מים רותחים
מעט שמן

אופן ההכנה:

מזהיבים את הבצל, מוסיפים את העגבניות רוטב הדגים, את הדגים ובסוף
ואת הירקות.  מכסים בכוס מים רותחים.
מבשלים על אש גבוהה עד רתיחה ומנמיכים את האש, סוגרים את הסיר עם מכסה.

מבשלים עד שהירקות מוכנים אלדנטה.
מגישים חם או קר בתוספת אורז.

בתאבון.

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     +תודה

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו       כאן

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה במיה,, דגים ופירות ים, דגים,, דלורית, דניס, חגים, מתכונים, רוטב דגים,, שעועית ירוקה,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s