פאי חצילים פלפלים וגבינה

  פאי חצילים פלפלים וגבינה


החומרים:
תבנית פאי
מחבת
מזלג
נייר פרגמנט
שעועית
חומרים לבצק:
2 כוסות קמח
150 גרם חמאה
1 ביצה

למילוי:

250 ג"ר גבינה בולגרית
2 חצילים בינוניים פרוסים לאורך לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
2 פלפלים אדומים
שמן לטיגון

מערבבים חמאה, קמח וביצה (לשים עד קבלת בצק אחיד ורך).

משטחים בתבנית פאי, דוקרים במזלג כדי שהבצק לא יעלה,
מכסים בנייר פרגמנט וזורים עליו שעועית או אחר כדי שישאר שטוח.
אופים בחום בינוני 180מעלות כ- 10 דקות.

קולים את הפלפלים בתנור, מקלפים ומוציאים את הגרעינים.

מטגנים במחבת עם מעט שמן את פרוסות החצילים.

מפזרים 2/3 מהגבינה על הבצק ומהדקים.

מניחים לסירוגין פרוסות חצילים ופלפלים ומפוררים מעל את שאריות הגבינה הבולגרית.

 אופים בתנור בחום בינוני 180 מעלות כ- 25 דקות.

 בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים,, גבינה בולגרית, גבינה צפתית, גבינה,, חגים, חמאה,, יבשים,אגוזים שונים,, ירקות,, מאפים, מאפים שונים,, מתכונים, פלפלים,, קמח, שבועות, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s