בלינצ'ס פטריות

בלינצ'ס פטריות

בלינצס

בלינצס

ל- 6 מנות

6 דפי בלינצ'ס מוכנים

למלית:

סלסילת פיטריות שמפיניון או פורטבלה

1 בצל קטן

50 גר' חמאה

4 כפות גדושות גבינה למריחה

1 כף שמיר קצוץ

מלח, פלפל שחור

לרוטב:

1/2  מיכל   שמנת מתוקה

1 כף  גמבה אדומה, קצוצה

1 כף  שמיר קצוץ

אופן ההכנה:

מנגבים היטב את הפטריות ופורסים דק, פורסים דק גם את הבצל.
במחבת גדולה מטגנים את הבצל בחמאה עד שיתרכך ויתחיל להזהיב.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן משחימות מעט, מעבירים לקערה,
מוסיפים את הגבינה והשמיר(או פטרוזיליה).
מערבבים ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
ממלאים כל בלינצ'ה בכף גדושה מן המלית וכורכים אותה סביב המלית, כמו מעטפה.
ממלאים כך את כל הבלינצ'ס.
באותה מחבת ממיסים עוד חמאה ומטגנים את הבלינצ'ס משני הצדדים עד שיזהיבו.

בסיר נפרד מבשלים את השמנת המתוקה עם הגמבה, עד שהכמות תצתמצם בשליש והשמנת תיעשה סמיכה יותר. מתבלים היטב במלח ובפלפל.

מוסיפים את השמיר. שמים בלינצ'ה חם על כל צלחת ויוצקים עליו מהרוטב החם.

מגישים מיד.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים,, בצל,, בצק,, גבינה לבנה,, גבינה צפתית, גבינה,, גבינת שמנת, חגים, ירקות,, מאפים, מאפים שונים,, מתכונים, פלפלים,, שבועות, שמיר,, שמנת,, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s