מוסקה חצילים ובשר בולגרית של עדנה

מוסקה חצילים ובשר בולגרית של עדנה 

החומרים:

פיירקס גדול מאוד
2 מחבתות גדולות
5 חצילים קלי משקל
מלח להמלחת החצילים
שמן רגיל לטיגון
עוד 2 חצילים
11/2 ק"ג בשר טחון
3-4 שיני שום מעוכות
קורט מלח
קורט פלפל
3-4 תפוחי אדמה קלופים פרוסים לפרוסות 1/2ס"מ בערך
3 ביצים


אופן הכנה:

פורסים 5 חצילים לפרוסות בעובי אצבע עם הקליפה , ממליחים ומשאירים ל-20 דקות. שוטפים ומיבשים.

מטגנים בשמן רגיל חם מאוד, מסננים מעודף השמן.

2 חצילים נוספים, קולים על האש, מוציאים את התוכן ומועכים
עם מזלג.

את הבשר , מטגנים, מוסיפים קורט מלח , פלפל, ושיני השום המעוכות,  לסגירת הנקבוביות, והפרדת הבשר.

אל הבשר מוסיפים את החצילים המעוכים, 3 ביצים , קורט מלח ופלפל ומערבבים יחד.

שמים פרוסות תפוחי אדמה על תחתית פיארקס גדול.  מניחים מעל תפוחי האדמה שיכבה של חצילים מטוגנים.

מעל זה את הבשר המעורב,

מעל לבשר, שמים שיכבה נוספת של חצילים בצורה מסודרת כך שיקל לחתוך לאחר האפיה כ- מרובעים.

אני הוספתי פלפל אדום לקישוט מעל.

מכניסים לתנור בטמפרטורה של 160 מעלות לשעה.

לעיתים יש עודף שומן. אפשר לנקז או להשאיר .

אני הכנסתי למיקרוגל ל-20 דקות בערך בטורבו.(המיקרו שלי
משולב גם תנור,חובה לבדוק אם מוכן בתחתית).

בתיאבון

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים,, בשרים, חצילים,, מתכונים, תפוחי אדמה,, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על מוסקה חצילים ובשר בולגרית של עדנה

  1. עופר D הגיב:

    ועוד עדכון חצילי מעורר תיאבון 🙂
    תודה, אתי

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s