במיה ברוטב עגבניות

במיה ברוטב עגבניות

חומרים:

סיר עבה

במיה טריה כ-1 ק"ג

2-3 עגבניות טריות מרוסקות או 100 גרם רסק עגבניות
1 כף קטשופ חריף
כפית סוכר
1/2 כוס מים רותחים
1 בצל חתוך דק לקוביות
כפית מחוקה אבקת מרק (לא חובה)
2-3 טיפות טבסקו
שמן לטיגון
3-4 שיני שום קצוץ דק דק

אופן ההכנה:

קוטמים את ראש הבמיה בעדינות.

מחממים סיר ומכניסים טיפת שמן  ומזהיבים את השום והבצל
מוסיפים את העגבניות הקטשופ המים החמים והסוכר.
מוסיפים את הבמיה ומביאים לרתיחה,
סוגרים עם מכסה ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם מאוד.
מוסיפים פלפל שחור גרוס וטיפת מלח.
משפרים טעמים ומבשלים למצב אלדנטה.
מגישים חם.
בתאבון.

מומלצים:

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי +  תודה

אל תשכחו שגלעד שליט עדין בשבי

friends4gilad@gmail.com

הקבוצה הרישמית בפייסבוק
הטוויטר הרישמי .

הצטרפו!
המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)


מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized, במיה,, בצל,, טבסקו,, ירקות,, מתכונים, סוכר,, עגבניות,, רסק עגבניות, שום,, שמן,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s