במיה כבושה

במיה כבושה

במיה כבושה

החומרים:
צנצנת סגורה הרמטית מחוטאת
תרמילי במיה בלדי שלמים
גבעולי שמיר,קצוצים גס
3-4 שיני שום או יותר
מים למילוי הצנצנת
כף מחוקה של מלח גס לכל כוס מים
גרגירי פלפל שחור כרצונכם
פלפל ירוק או אדום קטנים כמידת החריפות שאתם אוהבים

במיה כבושה

אופן ההכנה:
מכניסים את הבמיה, השמיר והשום לצנצנת.
מכסים במים ומוסיפים מלח לפי כמות המים. מוסיפים פלפל שחור ופלפל לפי הטעם.
סוגרים את הצנצנת ומנערים היטב. מניחים בשמש יום עד יומיים.
לאחר מכן מאחסנים במקרר.

במיה כבושה

בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה במיה אדומה, במיה ארוכה, במיה,, ירקות,, כבושים/חמוצים, מתכונים, פלפל אנגלי, שום,, שמיר,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על במיה כבושה

  1. עופר D הגיב:

    שווה בהחלט לנסות.
    במיה יש בבית, עכשיו צריך להשיג שמיר ושום 🙂

    תודה, אתי

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      בוקר טוב או ערב טוב
      שמיר ממש לא בעיה
      איך זה שאין לך בחצר? כולל פטרוזיליה ועוד כמה עשבים טעימים?
      סוף שבוע טעים
      אתי

      אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s