צ`אטני תאנים

צ`אטני תאנים

החומרים:
סיר עבה
צנצנות עם מכסה סובב
11/4  ק"ג תאנים
500  גרם בצלים מקולפים
170   גרם תמרים (ללא גרעינים)
125   גרם זנגביל
41/2 כוסות חומץ
350  גרם סוכר חום
170  גרם צימוקים
1/2   כפית פלפל קאין
1       כפית מלח

אופן ההכנה:
חותכים התאנים והבצלים לטבעות, ואת הזנגביל והתמרים לקוביות.
מרתיחים החומץ והסוכר ויוצקים על כל המרכיבים האחרים ללילה.
למחרת מרתיחים כשלוש שעות עד שהתערובת מתכהה ומתעבה.
יוצקים לצנצנות ומכסים.

בתאבון

אם אהבתם  דרגו אותי  תודה 

 

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, חגים, חומץ, ירקות, מתוקים, סוכר, פלפלים, ריבות, תמרים, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.