תבשיל ירקות מעורבים עם מורינגה באנשובי

תבשיל ירקות מעורבים עם מורינגה באנשובי

מורינגה טריה שהקפאנו.

החומרים:

סיר גדול
5 קעריות בינוניות
3/4 עד 1 ק"ג מורינגה או יותר (ניתן לחתוך מורינגה טרייה ולהקפיא במקפיא לתקופה ארוכה).
200 גרם אפונה סינית טרייה


200 גרם פול


1 בטטה בינונית
3 עגבניות גדולות חתוכות
2 כפות רוטב אנשובי
1 כפית מרק עוף/אחר (לא חובה)
21/2 כוסות מים (או ציר דגים או ירקות או בשר)

2 חצילים ארוכים צרים   "Long Purple" Eggplant

אופן ההכנה:
מכינים בקעריות כל מרכיב לחוד.
חותכים את הבטטה המקולפת לרצועות קטנות.
חותכים את המורינגה לחתיכות בגודל 5 ס"מ (הפעם הוצאתי מהמקפיא מוכן).

בסיר מרתיחים 21/2 כוסות מים (או ציר) עם העגבניות ,הבטטה ורוטב האנשובי.
מבשלים עד שמתרככים.  לוקח 20-30 דקות. מוסיפים את המורינגה,הפול,האפונה,החציל ואבקת המרק.

מבשלים עוד כ-20 דקות או למצב שאתם אוהבים, אלדנטה או מבושל רך.

אפשר להוסיף דג מטוגן
מגישים על מצע אורז

בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה אפונה,, בטטות,, דניס, חצילים קטנים, חצילים,, ירקות,, מורינגה, מתכוני עמים,, מתכונים, עגבניות,, פול טרי,, פיליפינים,, רוטב אנשובי, רוטב דגים,, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s