פאי חצילים פלפלים וגבינה

פאי חצילים פלפלים וגבינה

חומרים:
מחבת
מזלג
נייר פרגמנט
שעועית
תבנית לפאי
צלחת
מגבות נייר

חומרים לבצק:

2 כוסות קמח
150 גרם חמאה
1 ביצה

למילוי:

250 ג"ר גבינה בולגרית
2 חצילים בינוניים פרוסים לאורך לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
2 פלפלים אדומים
2 עגבניות פרוסות דק
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

מערבבים חמאה, קמח וביצה (לשים עד קבלת בצק אחיד ורך). כפול 2 לכיסוי.

משטחים בתבנית פאי , דוקרים במזלג ,שמים נייר פרגמנט או אלומיניום ועליו  ק"ג שעועית או אחר שלא יתפח.

אופים בחום בינוני 180מעלות כ- 10 דקות.

קולים את הפלפלים בתנור, מקלפים ומוציאים את הגרעינים (אפשר גם במיקרו בשקית נילון לעצלנים ואחד לשים על מזלג ולשרוף על האש מוסיך את הריח).

מטגנים במחבת עם מעט שמן את פרוסות החצילים. מוציאים על מגבת נייר.

מפזרים 2/3 מהגבינה על הבצק ומהדקים.

מניחים לסירוגין פרוסות חצילים עגבניות ופלפלים.

מפוררים מעל את שאריות הגבינה הבולגרית.

מכסים בעלה בצק בגודל התבנית. יוצרים ארובות או פותחים פתח.

אופים בתנור בחום בינוני 180 מעלות כ- 25 דקות.

בתאבון

מומלצים:

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי +  תודה

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בצק פאי, גבינה בולגרית, גבינה לבנה,, חצילים,, ירקות,, מאפים, מוצרי חלב, מתכונים, עגבניות,, קישואים,. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s