עוף בחרדל פירות יבשים ומקדמיה

עוף בחרדל פירות יבשים ומקדמיה

החומרים:
תבנית אלומיניום
נייר אלומיניום ארוך לכיסוי
32 רגלי עוף ללא עור (אפשר להשאיר)
3-4 כפות גדושות חרדל דיזון
500 גרם שזיפים מיובשים מגולענים
250 גרם משמש
250 גרם אגוזי מקדמיה
שיני שום
תפוחי אדמה כמספר הסועדים

אופן ההכנה:
מעסים את רגלי העוף בחרדל דיזון
מניחים על תבנית אלומיניום שמונחת על תבנית תנור נייר אלומניום אם קצוות משני הצדדים כדי לכסות את התבנית.
מסדרים את הרגלים בשורות, מעל מפסרים את המשמש השזיפים והמקדמיה ותפוחי האדמה.
סוגרים היטב מכל הצדדים ומכניסים לתנור קר. טמפ' של 250 מעלות טורבו לשעה וחצי בערך.
באמצע האפיה, הופכים את הרגלים כדי להרטיב במיצים.
10 דקות לפני שמוכן מסירים את הכיסוי להשחמה.

(החרדל די חריף כך שאין צורך במלח או פלפל)

בתאבון.

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     

 

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com


המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בשרים, חגים, מתכונים, עופות,, פסח, ראש השנה, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s