פטה כבד עוף

פטה כבד עוף

החומרים:
מחבת
תבנית ליצירת צורות או טרין

750 גרם כבד עוף
1 בצל קצוץ דק
2 ביצים קשות
בלנדר/ביז
פלסטיק נצמד

כף דבש
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל בטיפת שמן ומוסיפים את הדבש. לפני קרמליזציה מכניסים את הכבדים.
מעט מלח ומעט פלפל.
מטגנים מדיום רר.
מכניסים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת המרקם הרצוי.
מלאים את התבנית המיוחדת בפטה. ומכסים בפלסטיק נצמד.
מכניסים למקפיא מכוסה היטב.
כאשר קופא מעבירים לקופסא רגילה ושומרים בפריזר עד להגשה.

ניתן לקשט עם עגבניה סלט קטן או פרי כל מה שמתחשק. מגישים ליד קורטיני עם חמאה.
בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בצל,, בשרים, חגים, ירקות,, כבד,, מתכונים, עופות,, ראש השנה, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s