GINSING GULAY

גיניסנג גולאי מאכל פיליפיני

חומרים:

שני סירים בינוניים עם תחתית עבה

1/2 ק"ג במיה טרייה שמורידים בעדינות את הראש כדי לא לפצוע.

דלורית בינונית קלופה וחתוכה לקוביות
2X2 ס"מ (ללא גלעינים)
לוביה טרייה חתוכה לחתיכות בגודל של 3-4 ס"מ.

2 סטיקים לבנים ( כ- 300 -400 גרם )
או שניצל עוף חתוכים לרצועות קטנות ׁ
(אפשר גם פילה דגים)

2 כפות רוטב דגים (בחניות המזרח)

5-6 שיני שום פרוסות דק

5-6 חצילונים קטנים חצויים לחצי

טיפת שמן רגיל

1/2 עד 3/4 כוס מים

אופן ההכנה:

מבשלים את רצועות העוף/חזיר /אחר במים עד שמוכן.

מחממים היטב סיר, שמים טיפת שמן, לאחר שהתחמם היטב,מזהיבים את השום.

מוסיפים את הבשר המבושל, את הלוביה ואת רוטב הדגים. כאשר רותח, מוסיפים את החצילונים,

את הבמיה ובסוף את הדלורית.

מכסים במים וסוגרים את הסיר עם צלחת של מרק.

לוקח כ-20 דקות עד שהירקות מתרככים. לשמור שלא יהפכו לעיסה)

בתאבון

תודה לגיני על המתכון

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה במיה אדומה, במיה ארוכה, במיה,, בשרים, דלורית, חזיר, חצילים,, ירקות,, לוביה,, מתכוני עמים,, מתכונים, עופות,, פיליפינים,, רוטב דגים,, שום,, שמן,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s