ריבת חצילים של טובה


ריבת חצילים של טובה

ריבת חצילים של טובה

צנצנת מעוקרת,

2 ק"ג חצילים קטנים קטומים,

לסירופ:

3 כוסות סוכר

2 כוסות מים

כפית לימון

כף שטוחה מסמרי ציפורן

כף קינמון

מקל וניל

במקום וניל הכנסתי מעט מי ורדים קורט גינגר

אופן ההכנה

מנקבים עם מחט את החצילים שלא יתבקעו במספר מקומות.

קוטמים את הראש בעדינות שהחציל יישאר סגור.

מרתיחים את החצילים מספר פעמים כדי להוציא את המרירות עד שישנו צבעם .

מסננים עד יבוש.

בסיר נפרד עבה שמים:

סוכר, מים, לימון, קינמון , וניל או גינגר, כף קטנה ציפורן בעטיפת בד קשור.

כאשר הסירופ מתעבה על אש קטנה תוך ערבוב עדין כל הזמן שלא יישרף,

מעבירים את החצילים פנימה וממשיכים לבשל על אש קטנה עד אשר החצילים כמעט דביקים.

מצננים מעט, מעבירים לצנצנת וסוגרים הרמטי.

בתאבון
(C )

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה גינגר,, וניל, חצילים,, לימון,, מתוקים,, מתכונים, סוכר,, ציפורן, קינמון, ריבות,, עם התגים , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s