חצילים ברוטב עגבניות קלי קלות

חצילים ברוטב עגבניות קלי קלות

החומרים:

סיר עם תחתית עבה
כף עץ

סכין חדה

3 חצילים קלי משקל כ-1 ק"ג

100 גרם רסק עגבניות

2 כפות של קטשופ חריף

3 שיני שום קצוצות דק דק

1 כפית סוכר

1-2 כפות שמן
2-3 כפות מיץ לימון

כוס מים רותחים

אופן ההכנה:

חותכים את החצילים לקוביות של 1/2 עד 1 ס"מ

מרססים מעליהם מעט מיץ לימון למנוע השחרה.

בסיר עם מעט שמן מזהיבים את השום ומוסיפים את החצילים.

צורבים את החצילים כדקותיים, תוך ערבוב .

מוסיפים את רסק העגבניות מהול במים,

את הסוכר והקטשופ

מערבבים ומבשלים עם מכסה על אש קטנה כחצי שעה או עד שמתרכך.

טועמים ומשפרים טעמים.

מי שאוהב חריף יכול להוסיף טבסקו

בתיאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה חצילים,, לימון,, מתכונים, סוכר,, עגבניות,, קטשופ,, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s