מרק עוף וירקות של גיני נוסח פיליפיני

מרק עוף וירקות של גיני נוסח פיליפיני


החומרים:
סיר
300 גרם שניצל עוף חתוך לרצועות
3 גזרים חתוכים לקוביות
חתיכת גינגר מקולף כ-3 ס"מ פרוס דק
שני קישואים חתוכים לקוביות
בצל אחד קצוץ
1 בצל ירוק חתוך באלכסון
פלפל אדום רצועות
פטרוזיליה

300 גרם דלורית או דלעת

אטריות איזה שרוצים 1/2 כוס (חישוב יעשה על פי כמות
המים וכמות הסועדים במרק)
(הארה חשובה
.
חשוב שאטריות לא תבושלנה לגמרי אלא פחות מאלדנטה
הן יתבשלו בחימום לפני ההגשה או, אם המנה ליומים

עדיף לשים פחות מים ולא לבשל עד הסוף כדי לא לקבל אטריות דייסה).
מעט שמן
כ- ליטר מים חמים.
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
1/2-1 כפית אבקת מרק עוף
אפשר להשתמש בכל הירקות שאתם אוהבים.

אופן ההכנה:

  מטגנים בסיר את הגינגר והבצל בשמן חם. עד להזהבה קלה.
מכניסים את קוביות העוף וסוגרים אותן.

לאחר סגירת העוף מוסיפים את הירקות. בסדר על פי אורך הבישול. המטרה להשאיר מבושל מעט מאוד.
גזר, קישוא, דלעת, פטרוזיליה בסוף. (אפשר כוסברה)
בסוף את רצועות הפלפל. ורק לאחר שהתרככו מעט מוסיפים
מים רותחים. לאחר הרתיחה מוסיפים את האטריות.

ברגע שהאטריות מוכנות מסירים מהאש ומגישים חם.

בתאבון

 

אם אהבתם לחצו על תודה

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה איטריות, בטטות,, בצל ירוק, בצל,, בשרים, גזר,, גינגר,, דלורית, דלעת, ירקות,, מרק,, מתכוני עמים,, מתכונים, עופות,, פטרוזיליה,, פיליפינים,, פלפלים,, קישואים,, עם התגים , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s