כבד קצוץ מקישואים

כבד קצוץ מקישואים


החומרים :

קערה

2-3 ביצים קשות

מעט מלח

מעט פלפל שחור גרוס

מכשיר ביז או מעבד מזון

1 ק"ג קישואים

2 בצלים
מעט שמן

אופן ההכנה :

מכינים קישואים מטוגנים חתוכים לאורך דק.
מטגנים על הפלנצה עם טיפת שמן או מטגנים במחבת או אופים בתנור.

בנוסף,מטגנים 2 בצלים עד להזהבה.

מכניסים את הקישואים המטוגנים,הביצים,הבצל לצנצנת,

מפעילים את מכשיר הביז או מעבד מזון.  כמה פולסים ויש לכם כבד קישואים מוכן.

את עובי המחית תקבעו לפי טעמכם. יש שאוהבים משחה,יש שאוהבים עבה יותר.

למרוח על קרוסטיני או לאכול עם כפית

כבד קישואים

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים, בצל, ירקות, כבד, קישואים, שמן, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s