הכנת ציר עוף

ציר עוף

החומרים:
סיר גדול
חוט קשירה או רשת או אחר
2 ק"ג עצמות עוף עצמות גב, כנפיים, גרונות (יש לרכוש בסופר)
1 בצל – גדול, חתוך לרבעים
2 גזר
גבעולי פטרוזיליה
גבעולי שמיר
גבעולי טימין  (לא חובה)
3 עלי סלרי ענפים קצוצים גס, או שורש סלרי חצוי                         (לא חובה )
1 עלה דפנה
כרישה שלמה כולל החלק הירוק קצוצה גס
פלפל שחור  גרגירים
1 כפית מלח גס
2.5 ליטר מים
מסננת

קופסאות עם מכסה לאחסון

אופן ההכנה:
אני נוהגת לקשור את העלים ולשים ברשת או במטפחת קשורה. זה לא חובה. פשוט קל יותר להוציא. את יתרת החומרים מכניסים לסיר ומכסים במים.
מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש למינימום וממשיכים בבישול כשעה וחצי.
משפרים טעמים.
מורידים מהאש. מצננים. ומסננים כך שנשארים רק הנוזלים.
את הציר עצמו מעבירים למקרר למספר שעות.
מוציאים מהמקרר.בעזרת כף מסירים את שכבת השומן שנקרש למעלה.
מחלקים את הנוזל לארבע או יותר מנות ומקפיאים. תלוי בשימוש שלכם.

רשימת מרכיבי הציר לא חובה. ניתן לגוון, להוסיף או להסיר מרכיבים. רק לא את חלקי העוף והמים.

תהנו

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בשרים, גזר, טימין, כרישה, מרק, סלרי, עופות, עצמות, פטרוזיליה, פלפל אנגלי, ציר עוף, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.