פטריות בציפסר

פטריות בציפסר

כף עץ
מגבות נייר
קערה
400 גרם פטריות חתוכות לארבע ללא הרגל
1 בצל קצוץ דק
3-4 שיני שום
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
כף שמן/חמאה

אופן ההכנה:
מכניסים לציפסר את הבצל השום הפטריות מתבלים ומפזרים את השמן מלמעלה.


סוגרים ומכוונים את הטימר ל-10 דקות

מוציאים על מגבת נייר.


בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בצל,, ירקות,, מתכונים, פטריות,, שום,, שומן אווז, שמן,, עם התגים , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s