הכנת ציר בקר

ציר בקר

עצמות מח

הציר כמעט מוכן

הציר להקפאה

החומרים:
סיר גדול
תבנית לעצמות
מסננת

2 ק"ג עצמות ברך ק"ג
1 כפית פלפל שחור גרגרים

1 עלה דפנה (לא חובה)
1 בצל גדול שלם
2 גזרים שלמים
1 כרישה
1 סלרי (לא חובה)

1 חבילת פטרוזיליה
מעט טימין  (גבעולים, לא חובה)
3 ליטר מים

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני כ- 200 מעלות .
מכניסים את העצמות לתבנית האפייה ואופים עד להשחמה כחצי שעה.
לסיר גדול מכניסים את העצמות,הפלפל,עלה דפנה ושלושה ליטר מם ומביאים לרתיחה.
מנקים את הקצף עד שהמים נהיים נקיים.
מורידים את הלהבה ומבשלים עם מכסה פתוח בחלקו כ-3 שעות.

מוסיפים לסיר עם העצמות את הירקות ואת עשבי התיבול קשורים בחוט. מביאים שוב לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים ללא רתיחה שלוש שעות נוספות.
מסננים את התוכן, מצננים ומאחסנים במקרר.
לאחר כמה שעות קירור מסירים את כל השומן שהצטבר למעלה.
מחלקים לצנצנות/קופסאות עם מכסה.
משתמשים לפי הצורך.

בדיפ פריזר מחזיק 3 חודשים לפחות

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בצל,, בקר, בשרים, טימין,, ירקות,, כרישה,, מרק,, מתכונים, סלרי, עצמות, פטרוזיליה,, ציר בקר, עם התגים , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s