קוביות בטטה בציפסר

קוביות בטטה בציפסר

החומרים:
סיר ציפסר
מגבות נייר
קערה

1 ק"ג בטטה מקולפת חתוכה למרובעים
כף שמן

תבלינים לפי רצונכם

אופן ההכנה:
שוטפים את הבטטות הקלופות במים ומנגבים למנוע הדבקות.
מכניסים את השמן לציפסר ולאחר מכן את הבטטות החתוכות.
מכוונים שעון ל35-40 דקות.
סוגרים עם השמע הצפצוף.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בטטות,, ירקות,, מתכונים, ציפסר, שמן זית, שמן,, תבלינים,, עם התגים , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s