חצילים בציפסר

חצילים בציפסר

החומרים:
600 גרם חציל בלדי מסולסל
מסננת
מלח
מגבות נייר
שמן

אופן ההכנה:
חותכים את החציל לפרוסות דקות מאוד

היות והחציל רחב מאוד, חציתי לאורך לשניים ופרסתי.
ממליחים  להוציא את המרירות. שוטפים במים ומיבשים.


מכניסים את החצילים לציפסר ל-15 דקות  אם זה לא מספיק מוסיפים עוד 3-5 דקות.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה חצילים,, ירקות,, מתכונים, שמן,, עם התגים , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s