רגלי עוף בציפוי בציפסר

רגלי עוף בציפוי בציפסר

החומרים:

קערה
מגבות נייר
צלחת
6 רגלי עוף ללא עור (אפשר עם עור)
רוטב סויה
פלפל
1/2כוס פרורי לחם
שמן

אופן ההכנה:
מכניסים את רגלי העוף לקערה
מפזרים את הסויה הפלפל ומשרים לשעה.
מעבירים לקערה עם פרורי לחם.
עוטפים מסביב ומניחים בציפסר.
מפזרים מעל את כפית השמן ומפעילים את הציפסר.

מפעילים ל-20 דקות.

סוגרים את הטיימר ואת המכשיר.

מגישים ליד ירקות מוקפצים אחר.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בשרים, יבשים,אגוזים שונים,, מתכונים, עופות,, פרורי לחם/מצה,, רוטב סויה,, רטבים, שמן זית, שמן,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s