בננות אפויות

בננות אפויות

בננה

 

החומרים:

תבנית שטוחה

נייר אפיה
בננה לסועד
100 גרם חמאה
טיפת שמן רגיל

50 גרם סוכר וניל או אבקת סוכר לפי הצורך
מקל וניל קטן
כפית דבש/ריבת חלב/שוקולד או אחר לכל בננה.
100 גרם אגוזי מלך שבורים קטן.

אופן ההכנה:

מניחים פרוסות בננות בעובי של ס"מ או חצאים.

בתבנית  משומנת היטב בחמאה עם טיפת שמן רגיל.
מניחים עם מרווח קטן בין הבננות.

מפזרים מעל מעט סוכר וניל, או אבקת סוכר.
מקל קטן של וניל חצוי ומגורר כולל התרמיל.
מפזרים מסביב.
מניחים מעט כדורי חמאה קטנים על הבננות
יחד עם 
מעט ריבה/ריבת חלב/שוקולד מומס
בבון מרי או במיקרו או קוביה או שתיים שלמות
על כל בננה כרצונכם,

אופים כ – 15  דקות בתנור שחומם מראש בחום בינוני.

מגישים חם.

אפשר להגיש עם גלידה מתאימה.

אפשר במקום גלידה לשים רוטב וניל או קרם פרש
או קצפת. מלמעלה מקשטים באגוזים.

בתיאבון 

סיוע בביטוח לאומי וזכויות בעלי מגבלה (נכים)-חינם

 

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אגוזים, בננות, דבש, וניל, חגים, חמאה, חנוכה, יבשים,אגוזים שונים,, מאפים, מתוקים, סוכר וניל, פירות, ריבת חלב, שוקולד, עם התגים , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.