כנפי עוף בציפסר

כנפי עוף בציפסר

החומרים:
קערה
מגבות נייר
12 כנפי עוף נקיות ללא עור חצויות לשניים
פלפל שחור גרוס
מלח
בצל
שום
פלפל קאין למי שאוהב
1/2 כוס פרורי לחם
אפשר פפריקה מתוקה או חריפה

אופן ההכנה:
מכניסים את הכנפיים לקערה ומטבלים היטב. משאירים לעמוד כחצי שעה.
מוסיפים פרורי לחם או מצה כרצונכם
מכניסים לציפסר ומפזרים מעל את כף השמן.
מכוונים ל -18 דקות

ונהנים בתאבון

הדגמה

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בשרים, חגים, עופות, פסח, ציפסר, שומן אווז, שמן, תבלינים, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

w

מתחבר ל-%s