תבשיל ירקות עם אפונה סינית (אפונת שלג או סנופי)

תבשיל ירקות עם אפונה סינית (אפונת שלג או סנופי)

החומרים:
סיר
קערה
כרובית קטנה חתוכה לפרחים קטנים
250 גרם לוביה או שעועית ירוקה
250 גרם אפונה סינית (סנופיס)
שום כתוש דק
בצל חתוך דק דק
2 כפות רוטב סויה
כפית סוכר
כף מים
טיפת שמן

אופן ההכנה:
מחממים סיר עם טיפת שמן, מוסיפים את הבצל והשום להזהבה.
מוסיפים את הכרובית והלוביה, רוטב סויה. כפית סוכר ומים. מבשלים למצב אלדנטה. או יותר לפי רצונכם.
מידי פעם מקפיצים את התוכן בסיר. אם צריך מוסיפים עוד כף מים.
כאשר מגיע למצב הרצוי כמעט, מוסיפים את האפונה שתיבלנו בהרבה שום והשארנו לעמוד שעה.


(האפונה זקוקה לבישול קצר מאוד).
מקפיצים שוב את הסיר ומגישים לצד דג בשר אחר.

בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה אפונה,, בצל,, ירקות,, כרובית,, מתכונים, שום,, שמן,, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s