סלמון בשמנת

סלמון בשמנת


החומרים:
מחבת
צלחת
מגבות נייר
4 פרוסות פילה סלמון עם עור
מלח
פלפל שחור גרוס
פטרוזיליה
שמן
חמאה
שמנת

אופן ההכנה:

עוטפים את הסלמון בשמן זית מכל הצדדים ומשאירים לעמוד שעה.
מחממים מחבת,
מוסיפים חמאה
שמים על הדג שספג בינתיים שמן מעט מלח פלפל והפטרוזיליה הקצוצה.  (הצד ללא העור).


מכניסים למחבת. כאשר העור למטה. מוסיפים מעט חמאה.
צורבים דקה או שתיים או כרצונכם מכל צד .
לקראת סיום הצריבה מוסיפים שמנת. (הצילום לפני השמנת)
מגישים חם על מצע אורז או אחר.

בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בצל,, דגים ופירות ים, חמאה,, ירקות,, מתכונים, סלמון,, פטרוזיליה,, שום,, שמן,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

4 תגובות על סלמון בשמנת

  1. עופר D הגיב:

    סלמון הוא דג נהדר. אפילו חי, בפרוסות דקות של סשימי.
    המרשם הפשוט שלך מפתה. ויש לי סלמון במקרר, אז אולי..

    אהבתי

  2. YARA113 הגיב:

    אישית אוהבת סשימי או מעושן פרוס דק דק. הדג הוכן לגיני, אני לא אוהבת סלמון, אלא דניס, השבוע התברר לי שאני לא לבד. ישנם כמה שפים שלא אוהבים סלמון. אז חייכתי בשקט(-:
    ו-האולי הזה חוזר על עצמו(-: מזמן לא צילמת מתכון טוב, הגיע זמן.

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s