קציצות עוף קלי קלות

קציצות עוף קלי קלות


החומרים:
פלנצה או מחבת
קערה
צלחת עמוקה
מגבות נייר
כפות עץ
2 ק"ג עוף טחון
4-5 שיני שום קצוצות דק דק
1 בצל קצוץ דק דק
פלפל שחור גרוס
קורט מלח
1 ביצה
מעט שמן לטיגון
2-3 כפות פרורי לחם או פנקו
אפשר להוסיף פטרוזיליה אחרים

אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים לקערה ומערבבים היטב יחד.
עם ידיים רטובות מכינים קציצות.
מחממים את הפלנצה עם מעט שמן.
כאשר השמן משמיע קול, שמים את הקציצות על הפלנצה.

הופכים להזהבה בצד השני
מוציאים לקערה עם מגבת נייר

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים,, בצל,, בשרים, מתכונים, עופות,, עופיונים, פאנקו, פטרוזיליה,, פלפל אנגלי, פרורי לחם/מצה,, קציצות בשר, שום,, שמן,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s