חמין

חמין

החומרים:

סיר גדול לחמין
שקיות קוקיס

פרוסות אוסובוקו לפי מספר הסועדים
2 תפוחי אדמה בינוניים לאדם
2-3 קישקע מוכן
מים רותחים בהתאם לכמות
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
כף סוכר או דבש

אופן ההכנה:
ממליחים מעט מאוד את הבשר ומפלפלים מעט ומשאירים לנוח כשעה.
מכניסים לסיר את הדבש או הסוכר ומשחימים את הבשר מכל הצדדים.
מוסיפים מים רותחים. ברתיחה מוציאים את הלכלוך,
מוסיפים את תפוחי האדמה, את הקישקע שמים כל אחד לחוד בשקית קוקי מנוקבת.
מבשלים 4 שעות לפחות על אש קטנה. משפרים טעמים.

ההנאה מלאה.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אוסובוקו, בשרים, ירקות,, עגל,, קישקע, תפוחי אדמה,, עם התגים , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על חמין

  1. עופר D הגיב:

    מאכל חורפי נהדר, שאיכשהו אנחנו לא מכינים מאז שאשתי עזבה את בית אימה.

    תודה, אתי

    אהבתי

  2. yara113 הגיב:

    חבל מאוד. זה לא חמין כהלכתו(-: אלא אוסובוקו מבושל בבישול ארוך.
    תגדיר את זה כך. אולי יעבור .
    ערב טוב וחמים, היה כאן גשם שותף כל הלילה.

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s