קציצות עוף בציפסר

קציצות עוף בסציפסר

 

החומרים:

750 ג"ר חזה עוף טחון
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום כתוש דק
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח
100 מ"ל מים
חבילה פטרוזיליה קצוצה דק
1 ביצה
2 כפות פרורי לחם/פנקו
קערה
מגבות נייר

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים למעט המים. יוצרים כדורים קטנים עם ידיים רטובות ומניחים על צלחת רחבה שטוחה.

מכניסים לציפסר, מוסיפים מעט מים שמרככים את העוף שלא יצא יבש, לא חובה.


שמים טיימר ל- 15 דקות ואם צריך מוסיפים עוד 5 דקות.

הדגמה שלי הפעם

מוציאים לצלחת עם מגבת נייר לספוג את המים.
מגישים לצד ת"א אורז אחר.

בתאבון.

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים, בצל, בשרים, ירקות, עופות, עופיונים, פטרוזיליה, פרגיות, פרורי לחם/מצה, ציפסר, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.