עוגת שוקולד ואגוזים לפסח

עוגת שוקולד ואגוזים לפסח

החומרים:

תבנית אינגליש קייק

נייר פרגמנט חתוך בפינות ומקופל לגודל התבנית
בן מרי או קערה להמסת השוקולד במיקרו
7-8 מצות מפוררות לפרורים בערך ס"מ או חצי ס"מ.
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
2-3 כפות ליקר שוקולד או אחר
200 גרם אגוזי מלך או שקדים או בונדוקים שבורים או מקדמיה שבורים
אפשר גם פירות יבשים קצוצים דק

אופן ההכנה:
מפוררים את המצות לפרורים קטנים, ומעבירים לקערה,מוסיפים את האגוזים והליקר.
ממיסים את החמאה והשוקולד בבן מרי או במיקרו.
כאשר השוקולד והחמאה מתקררים שופכים על המצות היין והאגוזים.
מערבבים הכל יחד ומעבירים לאינגליש קיק אחת או שתיים.

סוגרים בנייר פרגמנט+נילון נצמד ומכניסים לפריזר לכמה שעות.
פורסים עם סכין
ונהנים מכל ביס.

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     +תודה

המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו       כאן 

פורום זכויות ומוגבלות(נכים) 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה אגוזים,, חגים, חמאה,, יבשים,אגוזים שונים,, ליקר, מאפים, מצות, מקדמיה,, מתוקים,, מתכונים, עוגות,, פירות מיובשים, פסח, שוקולד,, שקדים,, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s