קניידעלך

קניידעלך

החומרים:

סיר בינוני
קערה
1כוס קמח מצה
3 כפות שמן
2 כוסות מים רותחים
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור טחון טרי
2 ביצים

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את קמח המצה שמן,מים רותחים, מלח פלפל ומניחים ל- 15 דקות מנוחה.
לקבלת עיסה חלקה.     מוסיפים את הביצים ומערבבים

יוצרים עם ידיים לחות כדורים בגודל שאתם רוצים.

מרתיחים סיר עם מים וכף מלח, מכסים את הקנידלך למים ומבשלים כ- 20 דקות  עד שהקניידעלך מקבלים את צורתם.

.מוציאים את הקניידעלך למסננת

מגישים במרק חם.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     +תודה

המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו       כאן

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים, חגים, מאפים, מצות, מרק, מתכוני עמים, מתכונים ישראלים, פסח, קמח מצות, שמן, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.