סלט סלק עם תפוחי אדמה

סלט סלק עם תפוחי אדמה

החומרים:
2 סירים עבים
סיר למיקרוגל
פלסטיק נצמד
2-3 סלקים מבושליים חתוכים לקוביות או פרוסות דקות במנדולינה
3 תפוחי אדמה מבושלים חתוכים לקוביות או טבעות
1 בצל סגול חתוך לקוביות או טבעות
מעט שמיר טרי, שטוף וקצוץ דק
2 כפות מיונז
1 כפית חרדל דיזון
מעט מיץ לימון טרי
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
כפית סוכר
אופן ההכנה:
מבשלים את הסלק במיקרוגל 5-10 דקות לקילוף קל, מכסים בפלסטיק נצמד מחורר.
לאחר קילוף הסלק מעבירים אותו לסיר עם מים ומבשלים עם טיפת לימון וטיפת סוכר עד שמתרכך
לא לדיסה.
בסיר נפרד מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שמתרככים.
מערבבים בקערה קטנה את המיונז עם החרדל.
מכניסים את תפוחי האדמה הסלק ובצל לקערה ושופכים מלמעלה את החרדל עם המיונז
מתבלים עם מלח פלפל שחור גרוס סוכר לפי הצורך.
ישנם שמעדיפים לגרר את הסלק תפוחי אדמה על פומפיה. כך עדין יותר. כל אפשרות מתאימה.
מערבבים ומגישים קר או חם. מקשטים בשמיר.

מי שרוצה טיפ לסלט רוסי עם הרינג
יכול לקחת הרינג פרוס, לסדר על צלחת הגשה
טבעות סלק, טבעות בצל,טבעות תפוחי אדמה ומעליהם הרינג,
לשפוך מלמעל את המיונז עם החרדל ולקשט בענף שמיר.
אפשר לשים קיסם על כל הרינג לנוחיות
בתאבון

אם אהבתם לחצו על דרגו אותי  תודה 

המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו  כאן  

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בצל,, חגים, חרדל,, ירקות,, לימון,, מיונז, מיקרוגל, מתכוני עמים,, מתכונים, סלט, סלק, פסח, רוסיים, שמיר,, תפוחי אדמה,, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s