עוגת שכבות לפסח

עוגת שכבות לפסח

החומרים:

תבנית קפיצית 26

4 ביצים מס 1
8 כפות סוכר
3 כפות קקאו
2 כפות קמח מצה
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב או מים או שמנת לבישול
100 ג"ר שוקולד מריר
50 ג"ר חמאה או מרגרינה

3 כפות חלב או מים או שמנת לבישול

אופן ההכנה:

מקציפים חלבונים תוך כדי הוספת 4 כפות סוכר בהדרגה.
מוסיפים את החלמונים ומקפלים בעדינות, מוסיפים את הקקאו והקמח וממשיכים לקפל שמיניות עד לקבלת תערובת אחידה.
משמנים תבנית אפיה עגולה, שופכים את התערובת פנימה
ואופים בחום בינוני עד שהעוגה יציבה כ-25 דקות תלוי בתנור. לבדוק עם גפרור אם יבש.

לציפוי:

מערבבים 1/2 כוס מים עם שתי כפות סוכר,
כאשר העוגה מוכנה,מוציאים מהתנור ומרטיבים במי הסוכר.

מקציפים במהירות את השמנת המתוקה הפודינג החלב
או שמנת עם שתי כפות סוכר, יוצקים את הקרם על העוגה.

ממיסים את השוקולד עם החמאה/ המרגרינה ושלש כפות החלב או מים או שמנת על אש קטנה עד קבלת תערובת אחידה ויוצקים על העוגה.
מניחים לעוגה להתקרר במקרר .

בתאבון וחג שמח.

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים,, חגים, חלב, חמאה,, מאפים, מאפים שונים,, מוצרי חלב, מצות, מתוקים,, מתכונים, עוגות,, פסח, שוקולד,, שמנת,, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s