עוגת שכבות לפסח

החומרים:
תבנית קפיצית 26
4 ביצים מס 1
8 כפות סוכר
3 כפות קקאו
2 כפות קמח מצה
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב או מים או שמנת לבישול
100 ג"ר שוקולד מריר
50 ג"ר חמאה או מרגרינה
3 כפות חלב או מים או שמנת לבישול
אופן ההכנה:
מקציפים חלבונים תוך כדי הוספת 4 כפות סוכר בהדרגה.
מוסיפים את החלמונים ומקפלים בעדינות, מוסיפים את הקקאו והקמח וממשיכים לקפל שמיניות עד לקבלת תערובת אחידה.
משמנים תבנית אפיה עגולה, שופכים את התערובת פנימה
ואופים בחום בינוני עד שהעוגה יציבה כ-25 דקות תלוי בתנור. לבדוק עם גפרור אם יבש.
לציפוי: