קורנפלקס מצופה שוקולד

קורנפלקס מצופה שוקולד

החומרים:

250 גרם שוקולד מריר עדיף 75 אחוז
2 כוסות קונפלקס
2 סירים ל- בן מרי
מנג`טים בינוניים או קטנים
מגש שטוח
כפית

אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד כשהוא מפורק לקוביות בתוך בן-מרי
(סיר עם מים שבתוכו סיר קטן בו נמצא השוקולד)
כשהשוקולד מומס היטב אבל לא יותר מדי להוסיף את הקורנפלקס וערבב עם השוקולד.
בעזרת כפית לשים במנזטים שפתחנו קודם על מגש.
להכניס למקרר ולהוציא לפני ההגשה
בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה חגים, יבשים,אגוזים שונים,, מאפים שונים,, מתוקים,, מתכונים, קורנפלקס, שוקולד,, עם התגים , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על קורנפלקס מצופה שוקולד

  1. עופר D הגיב:

    וואו, הזכרת לי את המעדן הנפלא הזה. כ"כ פשוט וכ"כ מענג!
    תודה, אתי. נראה שאכין כזה כבר בסופ"ש הנוכחי 🙂

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s