קציצות עוף ברוטב טבסקו

קציצות עוף ברוטב טבסקו


החומרים:

750 ג"ר חזה עוף טחון
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום כתושות דק
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח
חבילה פטרוזיליה קצוצה דק (הפעם ללא פטרוזיליה)
1 ביצה
2 כפות פרורי לחם/פנקו
קטשופ חריף כרצונכם
אפשר להוסיף גם כמה טיפות טבסקו
מים לכיסוי
קערה
מגבות נייר

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים יחד למעט הטבסקו.
יוצרים כרודים עם ידיים רטובות .

שמים מעט מים בסיר ומכניסים את הכדורים פנימה.

מביאים לרתיחה ומורידים את הלכלוך.
מוסיפים  את הקטשופ ואת הטבסקו.
מבשלים עד שמתרכך.
הבישול קצר.
מגישים ליד יקרות אורז תפוחי אדמה אחר

בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים,, בצל,, בשרים, ירקות,, מתכונים, עופות,, עופיונים, פטרוזיליה,, שום,, עם התגים , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s