פקבט-מעדן פיליפיני

פאקבט


 החומרים:

סיר רחב עם מכסה

200 גרם במיה
200 גרם לוביה או שעועית ירוקה
200 גרם דלורית קוביות
4 חצילים צרים קטנים ארוכים (מהמזרח)חתוכים לרבעים
2 כפות רוטב אנשובי
1 כוס מים רותחים
1 בצל חתוך דק דק
2 עגבניות חתוכות לקוביות
ס"מ גינגר קצוץ
כף אבקת מרק (לא חובה)
טיפת שמן לטיגון
דג מטוגן

אופן ההכנה:
מחממים את הסיר עם טיפת שמן, מוסיפים את הבצל להזהבה, מכניסים לסיר את כל הירקות, כף אבקת מרק
למהול במים רותחים את רוטב האנשובי ולערבב.
מוסיפים את רוטב האנשובי מהול במים.  ברתיחה מוסיפים  את הדג המטוגן. מבשלים עד שיהיה מוכן.

להגיש עם אורז או אחר.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי


המטבח של מאיר השמן
ל
א בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה במיה,, בצל,, גינגר,, דלורית, חצילים קטנים, ירקות,, מתכונים, עגבניות,, שעועית ירוקה,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s