תבשיל פול עם עגל חלב

תבשיל פול עם עגל חלב

החומרים:
סיר רחב עב תחתית
כמות הבשר שתוכנס לתבשיל היא לפי רצונו של כל אחד
אני השתמשתי בספר ריבס 2 ק"ג
800 גרם פול סנפרוסט, או פול  גדול יבש או טרי מקולף
צרור פטרוזיליה/כוסברה קצוץ דק
5 בצל ירוק קצוץ
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
שמן זית
מים רותחים

אופן ההכנה:

שמים שמן זית בסיר.
משחימים את הבשר ושמים בצד
שמים בסיר את הפול הפטרוזיליה והבצל הירוק.
מסדרים את הבשר בסיר, ממלאים מים כמעט לכסוי ומתחילים לבשל.
כשרותח ,מוציאים את הקצף ,מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה שעה וחצי מינימום,כמה שיותר,יותר טוב.
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.

מגישים עם אורז ,סלט ירקות קצוץ דק ופלח לימון.

זהו הנוסח לפי המסורת הספרדית לארוחת הצהרים של ערב ליל הסדר.  (אם משתמשים בפול יבש, להשרות לפחות ליממה במים מוחלפים כל הזמן)
בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי      

המטבח של מאיר השמן המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה אנטריקוט, בקר, בשרים, חגים, ירקות,, מתכונים, עגל,, פול,, פטרוזיליה,, פסח, רוסט ביף, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s