ברבוניות

ברבוניות

החומרים:

מחבת רחבה
מגבות נייר
צלחת עמוקה
מרית
1 ק"ג ברבוניות טריות אורך כ-8 ס"מ נקיות
מעט קמח על צלחת שטוחה/קמח מצה/אחר
קורט מלח
קורט פלפל לבן
שמן רגיל לטיגון

אופן ההכנה:
מצפים את הצלחת בפלסטיק נצמד.

מיבשים היטב את הברבוניות מהמים  ממליחים ומפלפלים קלות

פילה ברבוניה

קמח

ביצה

ברבוניה בפרורי לחם

מניחים על הצלחת עם הקמח והופכים לצד שני, מנערים את עודפי הקמח.

מכניסים לביצה מרימים ונותנים לביצה העודפת לנזול.
מעבירים לפרורי לחם או מצה או פאנקו.
מחממים מחבת,שמים מעט שמן אורז, שהשמן חם,מכניסים את הברבוניות.
מטגנים עד להזהבה.

בתיאבון

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, דגים ופירות ים, חגים, פטרוזיליה, פרורי לחם/מצה, קמח, קמח מצות, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.