חמיצת סלק בורשט

חמיצת סלק בורשט

 

החומרים:

סיר 28 

 

4-5 סלקים גדולים

5-4 שיני שום שלמות

עצמות בקר/עגל עם מח כמספר הסועדים

תפוח אדמה גדול לכל סועד  חתוך לקוביות גדולות

קורט פלפל שחור גרוס

כפית מיץ לימון טרי

כפית סוכר או יותר

קורט מלח

 

אופן ההכנה:

מכניסים את הסלקים הרחוצים למיקרוגל ל-5 דקות.
מוציאים ומקלפים וחותכים לקוביות.

במקביל מנקים את העצמות ומרתיחים אותן. מחליפים את
המים. אם עדין יש קצף לא נקי מרתיחים שוב.

אני מסירה את העור שלרוב שעיר.

אל סיר עם מים קרים מכניסים את הסלק העצמות תפוחי

האדמה , שום לימון ומרתיחים. מוסיפים סוכר, מלח, פלפל

מכסים ומקטינים את האש. מבשלים חמש שעות לפחות על אש קטנה. משפרים טעמים.

בתאבון

 

 http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com


 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בקר, בשרים, חגים, ירקות,, לימון,, מרק,, מתכוני עמים,, מתכונים, סלק, עצמות, פסח, תפוחי אדמה,, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s