מרק שעועית ספרדי

מרק שעועית ספרדי

החומרים:

סיר עב כרס

1/2 ק"ג שעועית לבנה /שחורה להשרות במים ל – 24 שעות, לבשל לאחר מכן ל – 10 דקות לשפוך את המים

1/2 ק"ג קוביות תפוח אדמה מקולף

1/2 ק"ג כרוב חתוך לרצועות קטנות

1/2 ק"ג קרסול חזיר עם עצם לבדוק את דרגת המליחות (עם מלוח, מדי להשרות שוב במים לפי הצורך) או עגל

1/2 ק"ג בשר פנימי של חזיר+ עצם/אחר

1/2 ק"ג קוביות בשר נוסף מהבטן של חזיר/אחר

4-5 נקניקיות דם ספרדיות עם פפריקה- (מוטיאו)

4-5 נקניקיות צ`וריסו (יש גדלים שונים ודרגת
חריפות שונה) גודל בינוני, רצוי חריפות
מאד (כ – 1/2 ק"ג)
קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

להשרות את השעועית במים ל-24 שעות ולהחליף מים.

(קיצור ההליך,הרתחה של מספר פעמים עם החלפת המים).

שמים את השעועית בסיר,מעליה שמים את כל הבשרים מוסיפים מלח ופלפל טרי גרוס לפי הטעם.

מכסים במים ומכניסים לתנור חם 180 מעלות ל-1 שעה. מוציאים את קרסול החזיר, מסירים את העור (יש שאוכלים אותו).
חותכים את קרסול לקוביות קטנות ומכניסים לסיר.
מוציאים את הנקניקיות, חותכים ומכניסים חזרה לסיר
(כ – 2 ס"מ כל חלק)מוסיפים את קוביות תפוחי
האדמה מערבבים ומחזירים הפעם לבישול על האש
לעוד 20-30 דקות עד שתפוחי האדמה יתככו.

להגיש עם לחם שחור,

בתיאבון

אם אהבתם לחצו על אהבתי, תודה

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בקר, בשרים, חזיר, יבשים,אגוזים שונים,, ירקות,, כרוב,, מתכונים, נקניקיות, צוריסוס, קטניות, שעועית לבנה, תפוחי אדמה,, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s