חצילים על הפלנצה

חצילים על הפלנצה

פלנצה

צלחת

מגבות נייר

מנדולינה או סכין מתאים

חצילים בלדי /אחר פרוסים דק (כמות כרצונכם)

שמן (אני משתמש בשמן אורז) (אפשר ספריי)

קורט מלח

שום מעוך כרצונכם

טיפת מיץ לימון

כל תבלין אחר שתרצו להוסיף

אופן ההכנה:

פורסים את החצילים בעובי כ-1/2 ס"מ או כרצנכם. מכניסים לקערה ומערבבים עם מעט לימון שמן מלח ושום. מעסים את החצילים שלא ישחירו. מחממים את הפלנצה על 2 להבות או אחת תלוי בגודלה. מורחים טיפת שמן ומניחים את החצילים כאשר הפלנצה חמה מאוד.

הופכים עם כף עץ כדי לשמור על הפלנצה. מוציאים למגבת נייר. אוכלים חם או קר ונהנים מכל ביס. בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     + תודה 

המטבח של מאיר השמן,לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו       כאן 

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)  

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה חצילים,, ירקות,, מתכונים, שום,, שמן אורז, שמן,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s