שעועית ירוקה עם שומשום

שעועית ירוקה עם שומשום

החומרים:
סיר עב תחתית
מסננת
מחבת
3 כוסות שעועית ירוקה (טרייה או קפואה)
2 בצלים ירוקים, החלק הלבן והירוק
2 כפות רוטב סויה
1 כף שמן שומשום
2 כפות זרעוני שומשום

אופן ההכנה:

מבשלים את השעועית עד שהיא מוכנה לאכילה, אך עדיין שומרת על פריכותה.
מסננים ומעבירים לקערה. פורסים את הבצלים ומוסיפים לשעועית. מזליפים את רוטב הסויה ואת שמן השומשום.

קולים את השומשום במחבת יבשה עם הקפצה עד הזהבה בזהירות
שהשומשום לא ישרף.
זורים את השומשום על השעועית ומגישים.
בתאבון

אם אהבתם לחצו על דרגו אותי

המטבח של מאיר השמן לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים. המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו כאן

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בצל ירוק, חגים, ירקות,, מתכונים, רוטב סויה,, רטבים, שמן שומשום, שמן,, שעועית ירוקה,, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על שעועית ירוקה עם שומשום

  1. ilana pa הגיב:

    אתי יקירתי
    אני מאד אוהבת שעועית ירוקה
    וכשהיא באה בשילוב רוטב סויה ורוטב סומסום – אין מאושרת ממני.
    שאלתי בעניין הבצל: לאחר שפרסת אותו את רק זורה אותו על השעועית, או שגם אותו מטגנת קלות?
    אגב, בתמונה הנהדרת שהעלת, לא רואים קצה קצהו של בצל פרוס…לא שהתמונה לא מגרה את בלוטות הרוק… 🙂 😉

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s